Waffle House vetää ulos valkoiset pöytäliinat ja kukat Ystävänpäiväksi jälleen

Oletko varannut Ystävänpäiväsi varauksen Waffle Housessa vielä? Viimeksi kuluneiden 11 vuoden aikana kaikkien hajaantuneiden, kuorittujen, peitettyjen ja taivutettujen hash-ruskeiden suosikki luovuttajista on rakennettu rakastetusta rasvaisesta lusikasta hienoihin ravintoloihin, jotka ovat täynnä romantiikkaa.

Tänä vuonna 170 paikkaa Etelä-Alabama-Teksas-Tennesseessä tarjoaa patroneille mahdollisuuden kynttilänvalmistuneeseen illalliseen ja pöydälle kahdelle ja selvästä tauosta Waffle House -protokollasta, vaatii varauksia.

Suosittelen ystäväsi, että vietät Ystävänpäivä Waffle Housessa voi olla riskialtista, toinen he kävelevät ovessa, he tietävät, että tämä ei ole tyypillinen Waffle House -kokemus. “Täydellinen Ystävänpäivän illallinen koostuu pehmeästä musiikista, erinomaisesta ruoasta ja vieraanvaraisesta ilmapiiristä” sanoo Walt Ehmer, Waffle Housen toimitusjohtaja. “Ja me kaikki kolme odotamme niitä, jotka ovat valmiita.”

Diners voivat odottaa ilmapiirin ranskalaisten ranskalaisten ravintoloiden kanssa. Siellä on valkoisia pöytäliinoja, kynttilänvaloja, kukkia ja ehkä jopa elävää viihdettä – tai vain pudota neljäsosa jukeboksista suosikkihenkistä laulua (“Special Lady“, Ehkä?)

WATCH: Tämä Country Music Power Couple oli ensimmäinen päivä Cracker Barrelissa

Tämä on yhdennentoista vuosi, jolloin Waffle House on heittänyt Ystävänpäivä-bashin. Ehmer väittää, että heidän puolueensa on isompi ja parempaa kuin koskaan, tuloksena Waffle Housen fanien “ämpäri-listan kokemukseksi”. Joten, mene eteenpäin ja romuttaa suklaan laatikko, jonka aiot ostaa, tee varausta Waffle Housessa ja palvele rakkaasi Papa Joe’s sianliha, Bert’s Chili tai heidän unelmansa.

Katso Täydellinen luettelo paikoista täällä ja tee varauksesi, koska se on tiedossa myydä

  Chip ja Joanna Gaines varoittavat petollisesta "Fixer Upper" huijauksesta