Angela Lansbury haluaa uuden murhan, hän kirjoitti “

Murha, hän kirjoitti saattaa olla lähtenyt ilmaan vuonna 1996, mutta Jessica Fletcher ei ehkä ole kirjoittanut viimeistä kappalettaan. Angela Lansbury, joka näytteli romaanikirjailija-kääntyneenä etsivänä, kertoi irlantilainen sanomalehti Sunday Post että hän näki, että jengi palaa yhteen vielä kerran.

Haastattelussa Lansbury viittasi siihen, että hän olisi halukas palaamaan jälleen Cabot Coveen, idylliseen pikkukaupunkiin, Maineen, joka voi olla vain Yhdysvaltojen murhapääkaupunki, kun otetaan huomioon, kuinka monet ihmiset tulivat traagiseen päähän siellä.

“[Murha, hän kirjoitti] nähtiin ensimmäisen kerran televisiossa syyskuussa 1984, kahden tunnin ohjaajan kanssa ja se oli menestys,” Lansbury muisteli. “Olin hämmästynyt siitä, kuinka onnistunut se oli. En koskaan uskonut, että se kestää 12 vuotta. “ Rakastettu sarja lähti 1984-1996 CBS: ssä – ja se löytyy edelleen kaapelikanavien uudelleenkäynnistämisestä ympäri maailmaa – ja Lansbury tuli uskomattoman kiinnittyneenä näytelmään soittimeen. “Olin aidoissa kyyneleissä tekemässä viimeistä kohtausta”, hän kertoi Sunday Post.

“Jessica Fletcher oli tullut niin paljon osaa elämästäni, oli vaikeaa päästä käsiksi siihen, että se on koko ajan.” Hän ei ollut ainoa, joka oli järkyttynyt näyttelyn lopettamisesta., oli niin kovaa julkista huutoa, että näyttely palasi neljäksi Murha, hän kirjoitti TV-elokuvia.

WATCH: Classic Southern TV-ohjelmat, joita me rakastamme

TV-elokuvista saattaa olla syy, jonka esitys voi palata televisioon. “Olemme olleet noin kahden tunnin erikoisuuksia, koska me pysähdyimme vuonna 1996”, Lansbury sanoi. “Ja en olisi yllättynyt, jos saisimme yhteen vain yhden kerran.”

Vaikka Lansbury on nyt 90-luvulla, hän on ollut aktiivinen ja tulee pelaamaan Balloon Lady in Mary Poppins palaa, vuodelta 2018. Toivottavasti a Murha, hän kirjoitti kokoontuminen tapahtuu pian sen jälkeen.

  HGTV varoittaa tätä "Property Brothers" huijausta