Arbyja u rov u Unicorn Frappuccino teritorij s divljim novim pićem

Arby je vidio Starbucksov Unicorn i Pink Pegasus Frappuccinos i odlučili ih složiti s manlijom verzijom koja se uklapa u njihov mesni teški izbornik. Očito, Unicorns se ne slažu dobro s Arbyinom pečenom govedinom. “Unatoč glasovima o čarobnim vještinama, Liger je vrlo stvarna i prekrasna zvijer” Arby kaže u njihovoj najavi.

Lančićova nova Ligerova tresti, nazvana po potomcima tvrdog laktova muškog lava i ženskog tigra, stvorena je iz jednako jedinstvene mješavine dvoje Arbyjeva okusa milkshake – Orange Cream i Ultimate Chocolate. Narančasto-smeđi ombreli tresak se zatim izlije u čašu s kojim je prugasta Čokoladni umak Ghirardelli koji mu daje jedinstven izgled lizera.

Dok je Starbucks odlučio imenovati svoje ograničeno izdanje Frappuccinos nakon mitskih stvorenja, Arby je namjerno tražio pravi životinji i loser odgovara prijedlogu zakona, možda kao klimanje filmu Napoleon Dynamite, gdje glavni lik često glumi i govori o svojim čarobnim moćima. “Unatoč glasovima o čarobnim vještinama, Liger je vrlo stvarna i prekrasna zvijer”, napominje se u njihovom priopćenju lancu u Atlanti.

WATCH: Hummingbird Cake Milkshake

Novo piće je dostupno tijekom mjeseca lipnja, a dok su ligers teški (i Liger šokira zvučno ukusno) još uvijek obavljamo bankarstvo na S’mores Frappuccino koji ga je nadmašio u borbi – ili bilo kakav milkshake Waffle House, kada se neizbježno pridružite se lutnji.

  Novi film Hallmark, Kuća na plaži snimljena je na jednom od naših omiljenih otoka