Chick-fil-A ispituje novu vrstu piletina

Phoenix voli da je vruće.

Pored pustinjskih tempora, neki fanovi Arizona Chick-fil-a sada mogu uživati ​​u okusu vrućih pikantnih Chick-n-stripova u Phoenixu, Yuma i Tusconu u predvorju lanca u Atlanti. Novi entrée bit će dostupan za ograničeno vrijeme samo kao dio testiranja tvrtke kako bi se utvrdilo hoće li se razvaljivati ​​antena širom zemlje. 

Doista, naši južni nepce zasigurno će oduševiti ukusnu mješavinu paprike koje spiced rupčiće pile koje se kuha u 100% rafiniranog ulja kikirikija. Za sada, Arizona test tržišta pridružiti samo Waco, Texas i Philadelphia u stavku izbornika pokusna runs.

“Naši kupci vole naše trenutne ponude za pikantne namirnice, uključujući i naš Spicy Chick-fil-a Chicken Sandwich i Spicy Southwest Salad”, izjavio je Matt Reed, voditelj menedžerskog razvoja na Chick-fil-u u press releaseu. “Mi smo uzbuđeni ponuditi novi pikantan entrée i ne mogu čekati čuti što korisnici u Phoenix području misle.” Kupci mogu kupiti 3-count ili 4-brojne Spicy Chick-n-trake počevši od 3,99 dolara. Također će biti dostupna i ugostiteljska opcija.

WATCH: Evo pravi razlog zašto je Chick-fil-A zatvoren nedjeljom

Planiramo svejedno otkucavati Grand Canyon od našeg nepristupačnog popisa ovog ljeta, tako da je brza zaobilaznica tri sata na jug do područja Phoenixa smisla, zar ne? Da gospođo.

  Je li Kate samo izazvala najvažnije pravilo vjenčanja za vjenčanje s njezinom haljinom za Harryov vjenčanje?