Laura Bush napravio je izvanredan izgled na Fixer Gornji ovog tjedna

To je posljednja sezona HGTV-ovog mega hita, Fixer Gornji i Chip i Joanna Gaines koji su izvlačili sva stajališta. Obožavatelji emisije se tretiraju do nekih od najvećih domobranskih transformacija još i uz napuhivanje posebnih gostiju.

Nova epizoda ovog tjedna bila je usredotočena na poznato lice Fixera Gornjih obožavatelja, Jimmya Dona, stručnjaka za metal / željezo. Jimmy Don pita Chip i Joanna da se dignu u malu kuću na njegovu posjedu kako bi bili savršeni prvi dom za svog sina Jakea. Naravno da su Gainesovi izazvali svoj uobičajeni pizzazz. Jednostavno malo prolio se pretvara u uglađen, muški, brodski laden, dom. To je savršena bakažnica.

Watch: Get Sneak Peek u završnoj sezoni Fixer Gornji!

Ali uz nova zvona i zviždaljke, u ovoj epizodi pojavio se jedan vrlo poseban Texan kako bi Jimmyju Donu i Jakeu pružili iznenađujući dar za vanjski izgled. Jo i njezine kćeri posjetile su bivšu gospođu Laura Bush na farmi stabla obitelji Bush na ranču u Crawfordu u Teksasu. Gospođa Bush vodila je Gainesove žene niz niz prekrasnih zelenila sve dok Joove djevojke nisu odabrale savršeno stablo.

 

 

Kao što je Laura Bush istaknula na Instagramu, odabrali su lijepu crvenu hrastovu hrasta.

 

Pozivanje svih fanova #FixerUpper, posebice @jennabhager! Uskladite se s večerasšnjom emisijom kad se @JoannaGaines pridruži na našem farmu stabala u Crawfordu kako bi odabrali lijepu crvenu hrastovu hrpu novog dvorišta sretnog obitelji. Epizoda se večeras emitira na @HGTV u 20 sati CST i 30. siječnja u 19 sati CST.

Post koji dijeli Laura Bush (@laurawbush)

  Chick-fil-A ispituje novu vrstu piletina

Stablo savršeno uklapa u nevjerojatno preobraženi dom kuće u planinskom domu. I Jimmy Don i Jake bili su jako dirnuti da imaju takav značajan i sentimentalan dar od 43rd Predsjednik i Prva dama koja će biti trajna značajka izvan Jakeovog novog doma.